Hjælp til at komme i form

sport-2260736_1920

Hvordan arbejder en personlig træner

En personlig træner vil tage udgangspunkt i, hvem du er og hvilke mål du har. Derefter vil der blive lavet en plan der passer til dig og kan hjælpe dig med at opfylde dine succes kriterier.

Det er meget forskelligt, hvor ofte man bruger sin personlige træner. Nogle træner med dem flere gange om ugen, mens andre træner mindre regelmæssigt, men fastholder faste aftaler for at sikre, at træningen går i den rigtige retning.

Teknikken

Den personlige træner kan også hjælpe dig med udførelsen af øvelserne. Laver du øvelser på en forkert måde, kan det have decideret have en dårlig indflydelse på din krop, og derfor er det vigtigt, at du er instrueret rigtigt. Der er mange øvelser, der kan laves forkert, så det er en god idé, at en person med erfaren indsigt i fitness hjælper dig med at finpudse teknikken.

Øvelser

En personlig træner hjælper også med at udvælge øvelser, der er gode i din situation. Mange træner selv øvelser, der kun giver meget minimal effekt, men med en personlig træner vil I sammen kunne finde frem til øvelser, der giver et stort udbytte, og som kan få dig til at nå dine mål, uden det behøver gå ud over din hverdag.