Hvordan holder jeg formen i Vejle.

yoga-2959213_1920

Der er rig mulighed for for at dyrke fitness.

Der ligger mange fitness centrer i Vejle midtby og fordelt rundt omkring i oplandet. de forskellige fitness centre tilbyder stort set alle både hold hvor pulsen kommer op, og ofte yoga til dem der ønsker mere kropslig fordybning. Styrketræning fås i mange former og i mange forskellige typer af centre, der er de hyggelige famile centre. Så du kan meget nemt finde dig til rette med fitness i Vejle

Velvære i Vejle

Forskellige typer massage i Vejle. Læs bl.a. om Sportsmassage, Hot Stone massage og afspændingsmassage.

Sportsmassage bruges ofte af sports udøveren uanset hvilket niveau man er på. Her lindres de ømme muskler og giver en hurtigere og bedre restitution, så træningen kan optimeres.

Afspændingsmassage er for dig der gerne vil lukke verden ude for en stund og bare nyde en afslappende massage, der gør godt helt ind i sjælen.

Hot Stone massage er en populær form for massage, hvor massøren bruger varme sten til at blødgøre musklerne. Blødgøringen betyder at massagen bliver dybere og mere effektiv.

Find din indre ro

Der findes mange former for rolige træningsformer, men yoga er for de fleste den bedste træningsform når kroppen skal forkæles. Der findes mange forskellige former for yoga i vejle og det er smag og behag, hvilken yoga form der passer dig bedst.