Bikinisæsonen

fitness vejle

Træningsverdenen er med tiden blevet en regulær jungle med uoverskueligt mange muligheder og tilbud, som dækker over mindst lige så mange forskellige træningsgenre.

Er man tilmed ny eller bare ikke ligefrem den mest aktive idrætsudøver, kan det være svært at gennemskue, hvilken træningsform man skal vælge og på hvilken baggrund.

Hvert år bliver jeg kontaktet af mennesker, der gerne vil være strandklar på urealistisk kort tid. Det er som om, at det først bliver en del af vores mindset, når det gode vejr rammer Danmark, men det er bare med at komme i gang nu, hvis man vil have gode resultater, når badesæsonen åbner, siger han.

Hans hansen forklarer, at en tommelfingerregel er, at man kan smide et kilo om ugen, men hvis motivationen virkelig er der, kan det godt lade sig gøre at smide et helt kilo. Og motivationen er ofte i særlig stærk, når sommersæsonen nærmer sig.

Fitness i Vejle betyder meget for de fleste der gerne vil være klar til bikinisæsonen. Husk du også får dejlig velvære af massage i Vejle