Skal jeg benytte en personlig træner?

personlig træning

Spørgsmålet er relevant for alle mennesker, som gerne vil i form eller tabe sig.

Der er ingen tvivl om, at brugen af en personlig træner kan være ekstremt effektivt i sådanne situationer. Ved personlig træning er du garanteret, at der en en kvalificeret person, som hjælper dig med at sammensætte træningsprogram og får dig ud af starthullerne.

Hvor finder jeg en træner?

Du skal naturligvis lede i dit nærområde som eksempelvis trekantsområdet: “Personlig træning trekantsområdet“. Her vil en hurtig søgning afsløre en masse muligheder for at hyre en personlig træner.

Find en kvalificeret træner

Sørg for at læse om den person, som hævder at være personlig træner, da det er min erfaring at ikke alle personlige trænere har de nødvendige kompetencer til at udføre opgaven effektivt.

Led efter en person, som både har det sundhedsmæssige perspektiv samtidig med kvalifikationerne til at træne. Læs også gerne anmeldelser af personlige trænere, da andres erfaringer altid kan være et godt punkt at starte ved.

Til sidst skal nævnes, at der er vidt forskellige motivationer for at vælge personlig træning og at dette sammenholdt med kemi er en vigtig faktor. Det kan eksempelvis være svært at tage en 18 studine seriøst, hvis man er over 40 år. Disse personlige trænere af lav alder findes ofte hos de store fitness kæder.