Fitness, kom nu afsted

Fitness Vejle

I en travl hverdag, hvor det ofte kan være svært at finde plads i kalenderen til hinanden, er det vel i virkeligheden ganske oplagt, at man som par træner fitness sammen.

Ikke alene har man et fælles fritidsprojekt, men det bliver også væsentligt nemmere at efterleve de sunde vaner, hvis der er truffet en fælles beslutning om at motionere og spise sundere.

Mænd har sjældent de store problemer med at bruge vægttræningsafdelingen i det lokale fitnesscenter, men for kvinder er der stadigvæk en del, der har nogle forbehold ved at komme ud af holdtrænings– og spinningsalen og ind i vægttræningsafdelingen. Men med sin partner ved sin side, kan det måske være lidt lettere.
Og eftersom de fleste kvinder gerne vil i lidt bedre form på denne tid af året, så er det bare om at komme igang. Og den mest effektive måde at gøre det på – er ved at øge muskelmassen. Kort sagt mere muskelmasse = højere stofskifte.