Massage – Hvordan reducerer dette stress?

Massage

Massage kan hjælpe med at slappe af stramme og smertefulde muskler, forbedre bevægelsesområdet i leddene, forbedre cirkulationen og lavere stressniveauer. Stress betragtes som en risikofaktor for mange kroniske sygdomme, og kan gøre dine symptomer værre. Da der er mange forskellige massagebehandlinger til rådighed, kan det kræve nogle forsøg og fejl at finde den rigtige terapeut og teknik til at reducere stressniveauet.

Teknikker

Massage terapi omfatter mange teknikker. Med nogle tenikker er klienten helt afklædt, men dækket af tæpper under sessionen, mens klienten forbliver klædt sammen med andre. Massagebehandleren kan bruge hænderne, albuerne eller fødderne til at administrere behandlingen. Dette omfatter de vigtigste former for massage svensk, dybt væv, sport og zoneterapi. Nogle former for behandlinger bruger olier og andre bruger varme sten til at frigøre spændinger og fremme afslapning. Tal med flere massage terapeuter om deres specifikke type massage og hvordan det kan reducere stress.

Overvejelser

Stress kan være en positiv motivator, når man stræber efter en forfremmelse eller udfører en vigtig opgave. Stress kan være midlertidigt, som f.eks. Fast i trafik eller forsinket i lufthavnen. Den amerikanske psykologiske forening udtaler dog, at stress også kan være kronisk – under økonomiske vanskeligheder, kronisk sygdom eller behandling af familieproblemer. Det er ikke nødvendigvis begivenheden, men snarere din krops reaktion på den begivenhed, der forårsager stress. Når hjernen oplever nogen form for stress, stiger din puls og blodtryk, og dine muskler strammer. Følelser af stress, som fortsætter i lange perioder, har en skadelig virkning på kroppen. Massage hjælper dig med at slappe af, berolige sindet og kroppen og lindre dit stress.

Generelle fordele ved massage

Når du behandles af en veluddannet og licenseret praktiserende læge, kan massage terapi hjælpe med forhold, der påvirker din sindstilstand, herunder stress, depression og angst. En massage behandling hjælper dig med at skifte dine tanker væk fra hverdagens bekymringer og giver din krop og sind mulighed for at slappe af.

Massage hjælper dig også med at føle, at du har kontrol over dit helbred og spiller en aktiv rolle i styring af kroniske sygdomme. Mange massage teknikker praktiseres i et roligt og svagt oplyst rum. Nogle terapeuter har blød musik i baggrunden og bruger stearinlys eller røgelse til at hjælpe dig med at slappe af.

Muskulære fordele

Aktivering af stressresponsen forårsager muskler i hele kroppen til at spænde op. Når arrangementet slutter, slapper musklerne af. Men hvis stress er konstant, kan musklerne forblive i en lidt spændt tilstand. Dette kan føre til ledsmerter og smerter, hovedpine, kronisk ryg og nakkepine og andre symptomer.

Ifølge National Institutes of Health kan en behnadling hjælpe med at lindre din muskelspænding. En massage terapeut bruger forskellige teknikker til at gnide, slagtilfælde, strække eller lægge pres på musklerne for at hjælpe dem tilbage til en afslappet tilstand, hvilket igen reducerer dine stressrelaterede smerter og smerter.

Fordele ved immun og fordøjelsessystemer

Når du reagerer på stress, bevarer kroppen kroppen energi ved at undertrykke fordøjelsessystemet og immunsystemet. Cirkulationen øges til hjertet, muskler og lunger. Ved kronisk stress kan denne reaktion føre til nedsat immunsystemaktivitet, hvilket øger risikoen for forkølelse, flus og immunsystemet.

Problemer med fordøjelse og eliminering kan også ledsage kronisk stress. Massage kan medvirke til at genoprette normal cirkulation, forbedre immunsystemets aktivitet og spille en rolle i genoprettelsen af ​​det normale fordøjelsessystemfunktion.