Vælg det rigtige fitness center i Vejle

Fitness center

I vejle har vi mange fitnesscentre, men de er af forskellige kvalitet både på udstyr og service. I nogle fitnesscentre har man mulighed for at låse sig ind med en nøglebrik, mens andre kun har åbent, når der er bemandet. Nogle er selvfølgelig også billigere end andre.

Du skal altså tænke lidt over, hvad det er, som du gerne vil have ud af et fitness center. Hvad skal du træne, har du brug for personlig træning eller har du behov for at kunne købe proteindrik i centret?

Typisk er det min oplevelse, at de større kæder oftest er billigere, men at de mangler noget personlighed, når man kommer i centret. Typisk finder man nogle unge drenge og piger på 18-20 år, som arbejder der, og nok grundet deres forholdvis korte livserfaring er servicen af svingende kvalitet.

I et lidt mere eksklusivt og mindre fitnesscenter finder man typisk en ejer, som tager træning alvorligt. Derudover vil man typisk kunne finde en mere kvalificeret personlig træner, som forstår fitness. Rengøringen er oftest også bedre, og centret er ikke overfyldt med hårdtpumpede drenge. Altså, dem som står og hiver sig til nogle større biceps.

Hold også øje med om fitnesscentret samarbejder med Anti Doping Danmark.

Sørg også for at tjekke, om centret har nok parkeringspladser, da man bliver tosset over at skulle betale for parkering. Du gider heller ikke ende med en bøde for ulovlig parkering.

Holdtræning

Kan du lide at hoppe rundt og svede med andre, så husk at tjekke om fitnesscentret tilbyder holdtræning. Igen kan det forekomme at de mere eksklusive fitness centre kræver ekstra betaling for holdtræning, men typisk er du så også garanteret at have den samme træner under hele forløbet.

Massage

Der er intet der er så godt, som en gang massage efter endt træning. Der kan virkelig løsne op i musklerne og det er noget, som jeg sætter pris på tilbydes i et fitness center.