Massage

Massage i Vejle

Massage er en behandlingsform, hvor behandleren bearbejder klientens krop med forskellige teknikker.

Typisk bruger massøren hænderne, men massøren kan også bruge underarme, albuer.Massage bruges af såvel sundhedspersonale som af forskellige alternative behandlere.

Denne tekst handler om massage, som den praktiseres af alternative behandlere. Der er mange forskellige former for massage. Nogle former for massage fokuserer hovedsageligt kroppen. F.eks. fysiurgisk massage.

Her fokuserer massøren på kroppens strukturer og fysiologiske processer og ælter muskler over hele kroppen. 

Andre former for massage fokuserer både på det kroppen og på det der sker inde i hovedet, samt på forskellige former for energier. F.eks. afspændingsmassage, sportsmassage og Hot Stone massage

Almindeligvis, kombinerer massører teknikker fra forskellige massagevarianter eller udvikler egne greb og måder at udføre massagen på. 

Massage i Vejle bliver brugt til at behandle forskellige fysiske og psykiske symptomer samt med henblik på afspænding og velvære. Massage bruges også til at øge fleksibilitet og bevægelighed i muskler og led.

Her kan du læse om, hvordan behandling med massage foregår i praksis, hvad du skal være opmærksom på ved brug af massage og hvordan du finder en massør.